Beata przewodnik Sardynia

Beata Garncarska – przewodnik Sardynia

Beata Garncarska

Sardynia

Licencjonowany przewodnik turystyczny i górski po Sardynii, pilot wycieczek i przyszły sommelier. Kocha uwieczniać na zdjęciach piękne momenty i dzika naturę, w wolnych chwilach pisze artykuły, uaktualnia przewodniki i marzy o swoim własnym po Sardynii. Do kraju pizzy i spaghetti dotarła w 2001 i pomimo, że miał to być tylko jeden z krótkich przystanków w jej życiu, zatrzymała się na dłużej. Początkowo była to Florencja, gdzie ukończyła studia na florenckim uniwersytecie, a później los poprowadził ją na owiana mgiełką tajemnicy, piękną i dzika wyspę Sardynie, gdzie mieszka do dzisiaj. Kocha słońce, fotografię, sztukę, dobrą kuchnię, podróże w dalekie i nieznane zakątki i opowieści o zamierzchłych czasach, no i oczywiscie Sardynię. Ciekawa świata, lubi zmiany, nie usiedzi długo w jednym miejscu. Jej motto to Carpe diem. Dzisiaj wraz z mężem Claudio, organizują prywatne wycieczki i wakacje dla kameralnych grup na wyspie po polsku, hiszpańsku, włosku i angielsku. Uwielbia przygotowywać unikatowe programy, w których łączy to co najlepszego ma do zaoferowania Sardynia czyli garść magicznych miejsc, 2 garście najlepszych sardyńskich przysmaków, dużo dobrej muzyki, najlepsze eventy, festiwale muzyczne, święta czy festyny, kieliszek dobrego wina, godziny opowiesci 100 latków z oaz długowieczności, niekończące się wędrówki, nie tylko o zachodzie słońca i podczas pełni księżyca na szczyty gór, kociołek ziołowych mikstur- tych jadalnych i tych, z których powstaną domowe kremiki i mydełka, co jeszcze? Sam się przekonaj i odkryj :-)

Mail:

Telefon:

Web:

beatagarncarska12@gmail.com
+393 249 856 100

Zobacz Beatę w Quizie #2

SMAKI ŚWIATA. Spotkanie z przewodnikami z Francji, Włoch, Portugali i Polski. Dowiesz się dlaczego Francuzi croissanta nazywają croissantem, jak zakopać a potem odnaleźć ulubiony napój Sardyńczyków, co jedzą w Porto w czwartki i jak powinny smakować prawdziwe oscypki z Polskich Tatr! A w pakiecie dodatkowy bonus: wiele unikatowych i praktycznych podpowiedzi z pierwszej ręki: sprawdzone restauracje, sklepy i inne podpowiedzi. Przewodnicy zdradzą swoje sekrety. Tego dowiesz się tylko od nas!
Beata przewodnik Sardynia

Beata Garncarska – przewodnik Sardynia

Sardynia
Licencjonowany przewodnik turystyczny i górski po Sardynii, pilot wycieczek i przyszły sommelier. Kocha uwieczniać na zdjęciach piękne momenty i dzika naturę, w wolnych chwilach pisze artykuły, uaktualnia przewodniki i marzy o swoim własnym po Sardynii. Do kraju pizzy i spaghetti dotarła w 2001 i pomimo, że miał to być tylko jeden z krótkich przystanków w jej życiu, zatrzymała się na dłużej. Początkowo była to Florencja, gdzie ukończyła studia na florenckim uniwersytecie, a później los poprowadził ją na owiana mgiełką tajemnicy, piękną i dzika wyspę Sardynie, gdzie mieszka do dzisiaj. Kocha słońce, fotografię, sztukę, dobrą kuchnię, podróże w dalekie i nieznane zakątki i opowieści o zamierzchłych czasach, no i oczywiscie Sardynię. Ciekawa świata, lubi zmiany, nie usiedzi długo w jednym miejscu. Jej motto to Carpe diem. Dzisiaj wraz z mężem Claudio, organizują prywatne wycieczki i wakacje dla kameralnych grup na wyspie po polsku, hiszpańsku, włosku i angielsku. Uwielbia przygotowywać unikatowe programy, w których łączy to co najlepszego ma do zaoferowania Sardynia czyli garść magicznych miejsc, 2 garście najlepszych sardyńskich przysmaków, dużo dobrej muzyki, najlepsze eventy, festiwale muzyczne, święta czy festyny, kieliszek dobrego wina, godziny opowiesci 100 latków z oaz długowieczności, niekończące się wędrówki, nie tylko o zachodzie słońca i podczas pełni księżyca na szczyty gór, kociołek ziołowych mikstur- tych jadalnych i tych, z których powstaną domowe kremiki i mydełka, co jeszcze? Sam się przekonaj i odkryj 🙂

Mail:

Telefon:

Web:

beatagarncarska12@gmail.com
+393 249 856 100

Zobacz Beatę w Quizie #2

SMAKI ŚWIATA. Spotkanie z przewodnikami z Francji, Włoch, Portugali i Polski. Dowiesz się dlaczego Francuzi croissanta nazywają croissantem, jak zakopać a potem odnaleźć ulubiony napój Sardyńczyków, co jedzą w Porto w czwartki i jak powinny smakować prawdziwe oscypki z Polskich Tatr! A w pakiecie dodatkowy bonus: wiele unikatowych i praktycznych podpowiedzi z pierwszej ręki: sprawdzone restauracje, sklepy i inne podpowiedzi. Przewodnicy zdradzą swoje sekrety. Tego dowiesz się tylko od nas!
Kilknij aby zagłosować!
[Total: 0 Average: 0]
logo PBG

KONTAKT DO PRZEWODNIKÓW

W sprawach związanych ze zwiedzaniem w wybranej destynacji proszę kontaktować się bezpośrednio z przewodnikami. Dane kontaktowe można znaleźć z zakładce PRZEWODNICY. Po kliknięciu zdjęcia pojawi się opis i dane do kontaktu.

o nas

  • Polscy przewodnicy z różnych stron świata. Tworzymy przestrzeń do wspólnych podróży.

kontakt W SPRAWACH STOWARZYSZENIA

  • biuro@przewodnicybezgranic.pl

kontakt dla mediów:

  • media@przewodnicybezgranic.pl

© 2020 Przewodnicy bez granic. Wszystkie prawa zastrzeżone. Treść i zawartość audiowizualna chroniona prawami autorskimi Przewodników bez Granic ®

X
Add to cart